Nødhjælp til oversvømmede områder i Bosnien og Hercegovina


Fredag den 30. maj 2014 har vi fra Holstebro Nødhjælp pakket og sendt hjælp af sted, der skal nå nogle af de oversvømmede områder i Bosnien og Hercegovina. Dette er blevet gjort i samarbejde med en bosnisk forening i Danmark fra Randers kaldet “Sabur”. Vi har pakket en trailer med især sanitære ting, som kan dække ca. 20 husstande i de ramte oversvømmede områder.Tingene pakket i fredag fra Holstebro Nødhjælp vil blive sendt af sted i en lastbil sammen med andre nødvendige ting, som nogle af de bosniske foreninger har indsamlet. Denne Lastbil er planlagt til at blive sendt af sted i næste uge.

Nødhjælp til oversvømmede områder i Bosnien og HercegovinaNødhjælp til oversvømmede områder i Bosnien og HercegovinaNødhjælp til oversvømmede områder i Bosnien og HercegovinaNødhjælp til oversvømmede områder i Bosnien og Hercegovina

Relaterede indlæg