Støtte til flere foreninger i Bosnien og Hercegovina


Holstebro Nødhjælp har besøgt projektområdet Jajce, Bosnien og Hercegovina i perioden fra 1. til 4. juni 2019.

Søndag den 2. juni har vi organiseret en workshop “Hjælp til selvhjælp”, hvor repræsentanter fra foreninger og institutioner kort har præsenteret deres virke og fremlagt planer for et fremtidigt samarbejde med os.

Efter en grundig gennemgang af  deres ønsker, har vi besluttet at støtte følgende projekter:

  1. Byens blæseorkester og diabetesforening vil hver få en ny printer/kopimaskine.
  2. Håndboldklubben vil få en ny fladskærm.
  3. Pensionistforening vil få støtte til indkøb af nye koruniformer.
  4. Nabokommunen Jezero vil få støtte til etablering af ungdomsklub.
  5. Kajakklubben vil få støtte til indkøb af redningsveste til børnene.
  6. Det lokale Røde Kors vil få tilskud til køb af en terrænbil, som skal bruges til fordeling af nødhjælp til udsatte familier. Billen skal også bruges til hjemmehjælp til ca. 80 borgere i Jajce Kommune.

Herudover skal vi efter sommerferien sende en lastbil med kontor/skolemøbler, som vil blive fordelt til foreninger, lokale skoler og institutioner. Vi håber at vores indsats vil bidrage til et bedre liv for borgerne i Jajce- og Jezero Kommune.

Relaterede indlæg