Holstebro Nødhjælp Nyheder Besøg i Bosnien

Besøg i Bosnien


Sidste weekend har Holstebro Nødhjælp besøgt Jajce projektområde i Bosnien og Hercegovina. Vi har mødt og snakket med mange forskelige institutioner og foreninger, og har sæt med egne øjne, hvor stort behov for hjælp er stadigvæk i Jajce Kommune.

Vi fik lavet kontrakt med Jajce Kommune om at låne en lagerbygning i Jajce uden omkostninger. Vi har underskrevet samarbejdkontrakt med lokale Røde Kors i Jajce, og nabokommunen Jezero, som ligger i den serbiske del af Bosnien.

Vi vil yde hjælp til skoler, syghuset, sundhedhuset, NGO-erne og de fattige som har brug for det. Allerede i juni forventer vi at sende transport til Jajce området.

Vi take til alle deltagere, og en særlig tak til Velid Hrnjić fra vores samarbejdpartnerforeningen Planinarsko Društvo Ćusine Jajce. Velid har lavet alle aftaler for os, og har sørget for alt det praktiske.

Se mere på vores Facebook side!

Relaterede indlæg