Hjælp til Kosovo

Lastbil til Kosovo

Lastbil til KosovoForeningen har i dag d. 1/7-2011 sendt en sættevogn fuld af skolemøbler, tavler, tøj og hjælpemidler til den nordlige del af Kosovo. Det er et projekt der har været arbejdet på siden forsvaret (KFOR) i 2010 henvente sig, for at høre om vi havde mulighed for at hjælpe med skolemøbler m.m., da der er et stort behov for møbler på skolerne i området, der er desuden også et behov for diverse hjælpemidler og tøj. Det forventes at lastbilen som kommer fra Makedonien er fremme onsdag, hvorefter effekterne vil blive fordelt direkte til modtagerne i samarbejde med de lokale myndigheder og en tolk som har arbejdet for KFOR. Det forventes at der kan møbelleers 4 klasseværelser med møbler af god kvalitet, som bla. er doneret af sprogskolen i Ringsted i samarbejde med Soras venner. Det forventes at der i fremtiden vil blive sendt flere transporter til området.

Læsning til Kosovo

Relaterede indlæg