Holstebro Nødhjælp Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Holstebro Nødhjælp har løbende de sidste 20 år indgået samarbejde med en række forskelige institutioner og foreninger. Pt. har foreningen projekter med følgende institutioner og foreninger:

  1. Til at løfte projektet ”Hjælp til selvhjælp” i Kosovo samarbejder Holstebro Nødhjælp med Y’s Men’s klubberne i Holstebro området.
  2. Hver fredag i efteråret og over vinteren er Uddannelsescenter Mariebjerg på besøg på foreningens lager i Holstebro, hvor de hjælper med afhentninger og sortering af effekter til vores projekter. Foreningen sætter stor pris på hjælpen og samarbejdet. Eleverne er med til at sætte liv i Holstebro Nødhjælp, da foreningen jo lægger stor vægt på det sociale sammenvær, som der er i forbindelse med dette samarbejde.
  3. Holstebro Nødhjælp støtter den danskukrainsk foreningBevar Ukraine” i deres arbejde for at hjælpe de mange krigsofre i Østukraine.
  4.  Holstebro Nødhjælp har indgået samarbejde med foreningen “Lidt er Meget” for hjemmeboende Kosovo albaner. Vi laver fælles projekter i Kosovo.
  5. I 2011 indgik vi samarbejde med Kriminalforsorgen og har lige siden haft mange friske folk i samfundstjeneste til det praktiske arbejde på vores lager. Det er et samarbejde foreningen er meget glad for og sætter stor pris på.
  6. Derudover er vi startet et samarbejde med et lokalt asylcenter.