Holstebro Nødhjælp Nyheder 76 hospitalsenge på vej til Bosnien og Hercegovina

76 hospitalsenge på vej til Bosnien og Hercegovina


I dag har vi pakket og sendt 76 hospitalsenge til to af vores projekter. 52 af dem vil gå til det kommende plejehjem i Jajce, mens de 24 resterende senge vil ende i sygehuset “Kantonal syghus Goražde” i det østlige Bosnien. Forsendele til syghuset i Goražde er arrangeret sammen med den bosniske forening “Sabur” fra Randers. Ud over sengene har vi også sendt forskelige hjælpemidler til plejehjemmet til projektet i Jajce.

For det stor læs af senge takker vi de to seniorcentre Seniorcenter Bakkegården og Seniorcenter Rosenlund fra Sjæland, der har doneret sengene. Forsendelse vil være i Bosnien onsdag eller torsdag.

76 hospitalsenge til Bosnien 76 hospitalsenge til Bosnien 76 hospitalsenge til Bosnien 76 hospitalsenge til Bosnien 76 hospitalsenge til Bosnien 76 hospitalsenge til Bosnien 76 hospitalsenge til Bosnien

Relaterede indlæg